Thursday, May 26, 2011

Kanta Lekap

Emm utk mereka2 yang suka bergaya, mahu kelihatan lebih cantik serta anggun dari biasa, boleh cuba kanta lekap ini.  sepasang memang untuk 3 bulan.  nipis, ringan, tidak menganggu pandangan mata seperti jenama lain. selepas guna, anak mata akan kelihatan besar kerana diameter kanta ada 15mm berbanding normal 14mm.


Ada beberapa pilihan warna.  Suggestion warna adalah green party, sangat cantik and more to natural.  ngapa??xpercaya? seriusly, saya dah lama pakai lence ni so berani sgt nk promote kat uols.  lagi satu yang menariknyer, sepasang boleh beli lain2 power tau. contoh right power 6.00 and left is 5.25 so beli sepasang pon dah cukup.  each box can become 2 different power so xperlu beli 2box utk dapatkan power yg berbeza. jimat kan???if beli dua kotak pon boleh pilih warna yang berbeza, nk buat aper membazir.
oks, sbb ada promosi, sepasang is RM90 termasuk postage charges.  Kalau beli lagi byk so lagi manylah saya bagi diskaun....cepat2 rebut peluang ini.  nk bergaya x??ubah penampilan diri, maju setapak lagi =)

salam dari saya =D

1 comment: